Дестилерија „Плетварски“ е органско очекување на старите генерации за обновување на традицијата за производство на ракија.

Следењето на современите технологии кои резултираат со префинет вкус и врвен квалитет е нашата генерациска задача. Нашата визија за перфекција ја преточуваме во аромата и вкусот на нашите ракии.

Додадено

Кошничката е празна

Explore Food Items

No products in the cart.

Scroll to Top