Ракија од Дуња 40 вол.% 0.5 л

In Stock

Ракија од Дуња, направена од одбрани дуњи, вкус кој се памети, направени вкупно 88 шишиња, реколта 2021.

1300 ден

Неодамна видени производи

No recently viewed products to display

Copyright © 2023 | Pletvarski Distillery

Додадено

Кошничката е празна

Explore Food Items

No products in the cart.

Scroll to Top